Rahsia Konsisten + Case Study


Dalam pemerhatian saya, ramai calon digagalkan disebabkan jawapan mereka tak konsisten. Jadi apa itu konsisten yang sebenarnya? Konsisten positif ke?

Kalau anda fikir konsisten macam ni, saya jamin anda bakal digagalkan dalam ujian akan datang. Sebab itu bukanlah konsisten yang dimaksudkan.

Cuba anda tengok pada tiga soalan di bawah ini. Ketiga-tiga soalan ini dalam satu skop penilaian yang sama. Tapi dibezakan mengikut kategori.


Soalan 1: Orang yang membeli barangan curi sama buruk perangai dengan orang yang mencurinya.


Soalan 2: Sekiranya ketua sering datang lambat, tidak wajar untuk menegur kakitangan yang datang lambat juga.


Soalan 3: Saya mengubah cara saya bekerja dengan maklum balas dan cadangan orang lain.


Apa Kandungan Buku Ini?

Dalam ebook ini, saya kongsikan kepada anda senarai kategori soalan psikometrik. Kalau anda tahu kesemua kategori ini, saya yakin jawapan anda akan jadi lebih konsisten.

Sebenarnya, ilmu pasal pengkategorian soalan ini tak dikongsikan dalam Rujukan Psikometrik. Inisiatif saya sendiri, saya hasilkan ebook ini sebagai added value dari pembelian anda.

Saya juga kongsikan case study calon yang pernah lulus ujian ini. Bagaimana cara dia memilih jawapan yang konsisten. Walaupun jawapan dia negatif, tapi jawapan tu konsisten.

Nak tahu tak macam mana? Itu saya kongsikan dalam ebook ini. Sebagai calon, rugi anda tak tahu pasal perkara ini...

Sila klik butang di bawah untuk download buku ini sekarang.

(Password protected)

PENTING! Ebook Rahsia Konsisten + Case Study ini merupakan inisiatif Cikgu Khairul sendiri dalam membantu anda buat persediaan. Sila pastikan anda membeli melalui link Cikgu Khairul dalam memastikan anda layak 100% untuk claim bonus ini.


3 Langkah Claim Bonus.


Langkah 1:

Sila beli Rujukan Psikometrik menggunakan link di bawah ini:

» http://exampsikometrik.com

Langkah 2:

Terdapat ramai agen promote buku ini. Sila pastikan rujukan ialah Cikgu Khairul. Itu bermaksud pembelian anda melalui saya dan 100% layak untuk claim bonus.

Langkah 3:

Sila whatsapp cikgu dengan menunjukkan resit pembelian Rujukan Psikometrik. Nanti cikgu berikan password untuk akses kesemua bonus ini.

Sila whatsapp saya di nombor ini.

» Whatsapp: 016 7794 392Feedback Dari Calon Yang Berjaya Cikgu Khairul Bantu..